Działa wyłącznie w Twojej sieci
Środowisko uruchomieniowe, rozmowy i zgromadzona wiedza pozostają na stacjach roboczych oraz serwerach kontrolowanych przez Twoją organizację, wewnątrz Twojej sieci. Domyślnie żadne dane nie trafiają na zewnętrzne serwery. Połączenie z zewnętrzną usługą następuje wyłącznie wtedy, gdy Twój zespół sam je skonfiguruje.